Valentijnsdag Verras je valentijn met een valentijn cadeaubon Valen... lees meer
Sport Een sportief cadeau geven met een sport cadeaukaart Niets is fijner voor de actieve en sporti lees meer
Verjaardag Een verjaardag cadeaubon geven! Ben je een verjaardag vergeten of heb je geen flauw idee wat lees meer
Geslaagd Verras iemand met een geslaagd cadeau Ken je iemand die geslaagd is voor zijn of haar eindexa lees meer
Vaderdag Geef een Vaderdag cadeaubon aan je vader! Je vader is een van de speciale mensen in je leven lees meer
Tijdschriften Een tijdschriftenbon cadeau doen Vele vrouwen lezen tegenwoordig diverse tijdschriften. Het i lees meer

Weekendje weg

Geplaatst op: 14-08-2018

Een weekendje weg cadeaubon geven

Verras iemand eens met een weekendje weg. Dit kunnen je ouders zijn maar ook familie, vrienden en kennissen zullen heel blij zijn met dit cadeau. Jij kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf de bestemming uit te kiezen en deze cadeau te doen maar wanneer je niet zeker weet welke bestemming in trek is bij de ontvanger is het verstandig om een weekendje weg cadeaubon te geven! Hierdoor kan de ontvanger zelf de bestemming en tijdsbestek uitkiezen waardoor je zeker weet dat het weekendje weg gebruikt wordt.

Bezoek een prachtig hotel

Geef jij een weekendje weg cadeaukaart aan iemand? Dan is er een groot aanbod aan hotels. Ieder hotel is met zorg uitgekozen waardoor de kwaliteit van de hotels hoog ligt. Hierdoor kan er in alle comfort één of meerdere dagen overnacht worden in een andere stad en kan er uitgerust een start worden gemaakt aan de nieuwe dag!

Een cadeaubon voor een weekendje weg geven

Laat mensen het dagelijkse leven en ritme doorbreken met een weekendje weg. Zo kun jij een weekendje weg cadeaubon geven waarbij er in de natuur gewandeld kan worden, een stad ontdekt kan worden of een romantisch weekend weg kan worden gemaakt. Een weekendje weg cadeaukaart kan al gegeven worden vanaf 10 euro zodat je een bijdrage levert aan hun weekendje weg. Wil jij graag het complete weekend weg cadeau geven? Dan kan het bedrag op de cadeaubon natuurlijk omhoog gehaald worden.

Een groot aantal bestemmingen

Het geven van een cadeaubon voor een weekendje weg zorgt ervoor dat er een grote keuze is van bestemmingen. Meestal kan er hierbij gekozen worden uit bestemmingen in Nederland of binnen Europa. Doordat er zoveel bestemmingen zijn, is ieder weekendje weg anders. Waai heerlijk uit aan zee of bezoek de stad van de liefde in Frankrijk. Naast hotels die er aangeboden worden, zul je ook zien dat er kastelen, bungalows, wellness centra en landhuizen bij veel van deze cadeaubonnen inbegrepen zijn. 

top 5 aanbieders Cadeau.nl Bekijk deze aanbieder Plantje.nl Bekijk deze aanbieder Whish.nl Bekijk deze aanbieder Kerstwebwinkel.nl Bekijk deze aanbieder Leenbakker.nl Bekijk deze aanbieder