Verjaardag Een verjaardag cadeaubon geven! Ben je een verjaardag... lees meer
Huis en tuin Verras iemand met een huis en tuin cadeaukaart Verhuizen en samenwonen zijn twee dingen die e lees meer
Dagje uit Een dagje uit cadeaukaart geven Het is altijd leuk om een dagje uit cadeaubon te geven &eacut lees meer
Bioscoop Naar de film met een bioscoopbon Een bioscoop cadeaukaart is een perfect cadeau wanneer ieman lees meer
Kraamcadeaus De leukste kraamcadeaus Een geboorte is altijd een speciaal moment. Vanzelfsprekend hoort hie lees meer
Kerst Geef een kerst cadeaukaart met de Kerst De Kerst is de gezelligste tijd van het jaar. Je eet lees meer

Weekendje weg

Geplaatst op: 14-08-2018

Een weekendje weg cadeaubon geven

Verras iemand eens met een weekendje weg. Dit kunnen je ouders zijn maar ook familie, vrienden en kennissen zullen heel blij zijn met dit cadeau. Jij kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf de bestemming uit te kiezen en deze cadeau te doen maar wanneer je niet zeker weet welke bestemming in trek is bij de ontvanger is het verstandig om een weekendje weg cadeaubon te geven! Hierdoor kan de ontvanger zelf de bestemming en tijdsbestek uitkiezen waardoor je zeker weet dat het weekendje weg gebruikt wordt.

Bezoek een prachtig hotel

Geef jij een weekendje weg cadeaukaart aan iemand? Dan is er een groot aanbod aan hotels. Ieder hotel is met zorg uitgekozen waardoor de kwaliteit van de hotels hoog ligt. Hierdoor kan er in alle comfort één of meerdere dagen overnacht worden in een andere stad en kan er uitgerust een start worden gemaakt aan de nieuwe dag!

Een cadeaubon voor een weekendje weg geven

Laat mensen het dagelijkse leven en ritme doorbreken met een weekendje weg. Zo kun jij een weekendje weg cadeaubon geven waarbij er in de natuur gewandeld kan worden, een stad ontdekt kan worden of een romantisch weekend weg kan worden gemaakt. Een weekendje weg cadeaukaart kan al gegeven worden vanaf 10 euro zodat je een bijdrage levert aan hun weekendje weg. Wil jij graag het complete weekend weg cadeau geven? Dan kan het bedrag op de cadeaubon natuurlijk omhoog gehaald worden.

Een groot aantal bestemmingen

Het geven van een cadeaubon voor een weekendje weg zorgt ervoor dat er een grote keuze is van bestemmingen. Meestal kan er hierbij gekozen worden uit bestemmingen in Nederland of binnen Europa. Doordat er zoveel bestemmingen zijn, is ieder weekendje weg anders. Waai heerlijk uit aan zee of bezoek de stad van de liefde in Frankrijk. Naast hotels die er aangeboden worden, zul je ook zien dat er kastelen, bungalows, wellness centra en landhuizen bij veel van deze cadeaubonnen inbegrepen zijn. 

top 5 aanbieders Cadeau.nl Bekijk deze aanbieder Plantje.nl Bekijk deze aanbieder Whish.nl Bekijk deze aanbieder Kerstwebwinkel.nl Bekijk deze aanbieder Leenbakker.nl Bekijk deze aanbieder