Boeken Maak iemand blij met een boekenbon Je kan iemand die ... lees meer
Beterschap Wens iemand beterschap met een cadeaubon Is er iemand ziek? Dan wil je natuurlijk graag laten lees meer
Kraamcadeaus De leukste kraamcadeaus Een geboorte is altijd een speciaal moment. Vanzelfsprekend hoort hie lees meer
Valentijnsdag Verras je valentijn met een valentijn cadeaubon Valentijnsdag staat voor de deur en jij hebt lees meer
Bioscoop Naar de film met een bioscoopbon Een bioscoop cadeaukaart is een perfect cadeau wanneer ieman lees meer
Geslaagd Verras iemand met een geslaagd cadeau Ken je iemand die geslaagd is voor zijn of haar eindexa lees meer

Verjaardag

Geplaatst op: 13-07-2018

Een verjaardag cadeaubon geven!

Ben je een verjaardag vergeten of heb je geen flauw idee wat je cadeau moet geven aan de jarige? Je kunt dan voor de standaard cadeaus gaan en een geurtje, bos bloemen of een boek kopen. Echter zullen deze cadeaus snel vergeten worden en heb je geld uitgegeven aan een product dat misschien wel beter aan iets anders besteed kon worden. Wij raden je daarom aan om voor een verjaardag een cadeaubon te geven!

Geef een andere draai aan een verjaardag met een cadeaubon

Om de standaard cadeaus te vermijden ga je vaak rare sprongen maken om maar een origineel cadeau te geven. Echter kun je er ook voor kiezen om voor deze verjaardag een cadeaubon te geven. Hiermee zorg je ervoor dat de jarige zelf een leuk presentje kan uitkiezen. Zo weet je zeker dat het verjaardagscadeau in de smaak zal vallen en het ook daadwerkelijk gebruikt zal worden. Een ander groot voordeel van het gebruik van een cadeaukaart is dat je zelf kan bepalen hoeveel geld je er op zet. Hierdoor is je budget beter bij te houden waardoor je zeker weet dat je ner niet overheen gaat.

Groot aanbod aan cadeaukaarten

Een ander groot voordeel van het geven van een cadeaukaart is dat deze bonnen vaak op vele plekken in te leveren zijn. Zo kun je bijvoorbeeld voor etentjes en restaurants op diverse plekken met dezelfde bon terecht. Tevens kun je tijdens een verjaardag een cadeaubon geven voor onder andere technologie, kleding of accessoires. Wellicht kun je via deze manier ook een leuke eigen draai geven aan het cadeau terwijl het toch best een veelgegeven cadeau is.
Doordat het aanbod aan cadeaukaarten zo groot is, kun je ook een goede selectie maken tussen cadeaubonnen voor vrouwen en mannen. Zo kun je bijvoorbeeld mannen trakteren op een gaaf uitdagend uitje terwijl vrouwen wellicht liever een dagje compleet relaxen in de wellness. Jij vindt in ieder geval voor iedere verjaardag een cadeaubon die aansluit op het karakter en de wensen van de ontvanger!

top 5 aanbieders Cadeau.nl Bekijk deze aanbieder Plantje.nl Bekijk deze aanbieder Whish.nl Bekijk deze aanbieder Kerstwebwinkel.nl Bekijk deze aanbieder Leenbakker.nl Bekijk deze aanbieder