Vaderdag Geef een Vaderdag cadeaubon aan je vader! Je vader is... lees meer
Huwelijk Een perfect huwelijkscadeau geven Ben jij nog op zoek naar een perfect huwelijkscadeau voor e lees meer
Kraamcadeaus De leukste kraamcadeaus Een geboorte is altijd een speciaal moment. Vanzelfsprekend hoort hie lees meer
Weekendje weg Een weekendje weg cadeaubon geven Verras iemand eens met een weekendje weg. Dit kunnen je oud lees meer
Moederdag Verras je moeder met een Moederdag cadeau Je moeder is een bijzonder persoon in het leven die lees meer
Beauty Geef een beauty cadeaukaart als cadeau Iemand verrassen is natuurlijk het allerleukste wat er lees meer

Tijdschriften

Geplaatst op: 14-08-2018

Een tijdschriftenbon cadeau doen

Vele vrouwen lezen tegenwoordig diverse tijdschriften. Het is ook heerlijk om je even helemaal terug te trekken en met een kop thee wat leesvoer weg te werken. Met een tijdschrift cadeaubon kun je iemand aangenaam verrassen. Je geeft ze als het ware een proefabonnement naar keuze! Dit proefabonnement stopt vanzelf weer wanneer het bedrag op de cadeaubon op is.

Een tijdschriftenbon als cadeau geven

Jij kan op veel verschillende manieren iemand verrassen en helemaal laten ontspannen. Echter is het lezen van een leuk tijdschrift een makkelijke optie waarbij iemand even zijn gedachte de vrije loop kan laten gaan en kan verzinken in een verhaal of column. Daarnaast is het tegenwoordig ook zo dat vele mensen veel tijd online besteden. Het lezen van een tijdschrift kan zo een goed excuus zijn om even helemaal offline te gaan en in het zonnetje te gaan zitten. Ken jij iemand die ook wel eens wat tijd offline kan doorbrengen met een leuk tijdschrift? Doe hem of haar dan tijdschriften kadobon cadeau!

Een ruim aanbod aan tijdschriften

Het geven van een tijdschrift cadeaubon betekent dat je iemand de keuze geeft om uit meer dan 300 tijdschriften en dagbladen te laten kiezen. Hierdoor zullen er dus niet alleen vrouwenbladen te verkrijgen zijn maar ook bladen voor de sportliefhebber, mannen, hobbyisten en stripboek liefhebbers. Het geven van een tijdschriften kadobon is daardoor zeer veelzijdig en uitermate geschikt voor wanneer je niet precies weet wat je moet geven. Het kopen van een tijdschriftenbon gaat ook erg eenvoudig. Dit kun je online doen waarbij je een persoonlijke boodschap kunt toevoegen. Jij kan zelf bepalen wat voor bedrag er op deze cadeaubon komt te staan. Het minimum bedrag dat je kan hebben op deze cadeaukaart is 5 euro en deze kan oplopen tot een maximum van 150 euro.

top 5 aanbieders Cadeau.nl Bekijk deze aanbieder Plantje.nl Bekijk deze aanbieder Whish.nl Bekijk deze aanbieder Kerstwebwinkel.nl Bekijk deze aanbieder Leenbakker.nl Bekijk deze aanbieder