Kerst Geef een kerst cadeaukaart met de Kerst De Kerst is d... lees meer
Weekendje weg Een weekendje weg cadeaubon geven Verras iemand eens met een weekendje weg. Dit kunnen je oud lees meer
Boeken Maak iemand blij met een boekenbon Je kan iemand die van lezen houdt erg blij maken met een b lees meer
Sport Een sportief cadeau geven met een sport cadeaukaart Niets is fijner voor de actieve en sporti lees meer
Huis en tuin Verras iemand met een huis en tuin cadeaukaart Verhuizen en samenwonen zijn twee dingen die e lees meer
Vaderdag Geef een Vaderdag cadeaubon aan je vader! Je vader is een van de speciale mensen in je leven lees meer

Kraamcadeaus

Geplaatst op: 13-07-2018

De leukste kraamcadeaus

Een geboorte is altijd een speciaal moment. Vanzelfsprekend hoort hier een speciaal cadeau bij. Maar welk kraamcadeau geef je dan aan de kersverse ouders? Wij geven je hier een aantal tips en voorbeelden die jou kunnen helpen bij het vinden van een passend cadeau! Denk hierbij aan persoonlijke cadeaus of het geven van een cadeaukaart.

Een persoonlijk kraamcadeau

Een van de leukste cadeaus om te geven is natuurlijk een persoonlijk kraamcadeau. Hierbij kun je met het cadeau een herinnering oproepen of juist het cadeau zelf personaliseren. Zo zijn er diverse knuffels, slabbertjes maar ook doekjes waar de naam en geboortedatum op geborduurd kan worden. Hierdoor zal het cadeau direct goed gebruikt worden. Daarnaast kun je ook een persoonlijk cadeau geven door speelgoed te geven met de naam van het pasgeboren kind. Denk hierbij aan een houten lettertreintje dat de naam van het kind maakt of een geboortetegeltje waarbij de geboortedetails van het kindje op het tegeltje zijn geschreven. Hierdoor zal de babykamer een persoonlijke touch krijgen.

Geen idee wat je moet geven?

Kun jij het perfecte kraamcadeau niet vinden of vind je het moeilijk om te kiezen? Dan kun je er ook voor kiezen om een cadeaukaart te geven. Met een cadeaukaart zorg je ervoor dat de ouders zelf een cadeau uit kunnen kiezen waar ze daadwerkelijk iets aan hebben. Vaak krijgen ouders namelijk hetzelfde cadeau van meerdere mensen waardoor er maar 1 exemplaar gebruikt wordt. Door het geven van een cadeaukaart zul je dit probleem uit de weg gaan en kunnen de ouders zelf een passend cadeau uitzoeken.

top 5 aanbieders Cadeau.nl Bekijk deze aanbieder Plantje.nl Bekijk deze aanbieder Whish.nl Bekijk deze aanbieder Kerstwebwinkel.nl Bekijk deze aanbieder Leenbakker.nl Bekijk deze aanbieder