Kerst Geef een kerst cadeaukaart met de Kerst De Kerst is d... lees meer
Beauty Geef een beauty cadeaukaart als cadeau Iemand verrassen is natuurlijk het allerleukste wat er lees meer
Sport Een sportief cadeau geven met een sport cadeaukaart Niets is fijner voor de actieve en sporti lees meer
Huwelijk Een perfect huwelijkscadeau geven Ben jij nog op zoek naar een perfect huwelijkscadeau voor e lees meer
Dagje uit Een dagje uit cadeaukaart geven Het is altijd leuk om een dagje uit cadeaubon te geven &eacut lees meer
Huis en tuin Verras iemand met een huis en tuin cadeaukaart Verhuizen en samenwonen zijn twee dingen die e lees meer

Kraamcadeaus

Geplaatst op: 13-07-2018

De leukste kraamcadeaus

Een geboorte is altijd een speciaal moment. Vanzelfsprekend hoort hier een speciaal cadeau bij. Maar welk kraamcadeau geef je dan aan de kersverse ouders? Wij geven je hier een aantal tips en voorbeelden die jou kunnen helpen bij het vinden van een passend cadeau! Denk hierbij aan persoonlijke cadeaus of het geven van een cadeaukaart.

Een persoonlijk kraamcadeau

Een van de leukste cadeaus om te geven is natuurlijk een persoonlijk kraamcadeau. Hierbij kun je met het cadeau een herinnering oproepen of juist het cadeau zelf personaliseren. Zo zijn er diverse knuffels, slabbertjes maar ook doekjes waar de naam en geboortedatum op geborduurd kan worden. Hierdoor zal het cadeau direct goed gebruikt worden. Daarnaast kun je ook een persoonlijk cadeau geven door speelgoed te geven met de naam van het pasgeboren kind. Denk hierbij aan een houten lettertreintje dat de naam van het kind maakt of een geboortetegeltje waarbij de geboortedetails van het kindje op het tegeltje zijn geschreven. Hierdoor zal de babykamer een persoonlijke touch krijgen.

Geen idee wat je moet geven?

Kun jij het perfecte kraamcadeau niet vinden of vind je het moeilijk om te kiezen? Dan kun je er ook voor kiezen om een cadeaukaart te geven. Met een cadeaukaart zorg je ervoor dat de ouders zelf een cadeau uit kunnen kiezen waar ze daadwerkelijk iets aan hebben. Vaak krijgen ouders namelijk hetzelfde cadeau van meerdere mensen waardoor er maar 1 exemplaar gebruikt wordt. Door het geven van een cadeaukaart zul je dit probleem uit de weg gaan en kunnen de ouders zelf een passend cadeau uitzoeken.

top 5 aanbieders Cadeau.nl Bekijk deze aanbieder Plantje.nl Bekijk deze aanbieder Whish.nl Bekijk deze aanbieder Kerstwebwinkel.nl Bekijk deze aanbieder Leenbakker.nl Bekijk deze aanbieder