Verjaardag Een verjaardag cadeaubon geven! Ben je een verjaardag... lees meer
Weekendje weg Een weekendje weg cadeaubon geven Verras iemand eens met een weekendje weg. Dit kunnen je oud lees meer
Boeken Maak iemand blij met een boekenbon Je kan iemand die van lezen houdt erg blij maken met een b lees meer
Huis en tuin Verras iemand met een huis en tuin cadeaukaart Verhuizen en samenwonen zijn twee dingen die e lees meer
Geslaagd Verras iemand met een geslaagd cadeau Ken je iemand die geslaagd is voor zijn of haar eindexa lees meer
Beterschap Wens iemand beterschap met een cadeaubon Is er iemand ziek? Dan wil je natuurlijk graag laten lees meer

Kerst

Geplaatst op: 14-08-2018

Geef een kerst cadeaukaart met de Kerst

De Kerst is de gezelligste tijd van het jaar. Je eet samen tijdens het kerstdiner en zorgt dat je veel tijd met vrienden en familie spendeert. Met Kerst wordt er ook vaak de traditie gehouden om voor elkaar een aantal cadeaus te kopen. Dit kan door middel van lootjes trekken zijn gegaan of je hebt de keuze gemaakt dat je een aantal cadeaus voor je ouders koopt. Maar wat doe je nu als je niet weet wat je tijdens deze feestdagen moet geven? Dan geef je een Kerst cadeaukaart!

Zelf het cadeau samenstellen

Kiezen voor een Kerst cadeaukaart zorgt ervoor dat je de ontvanger zelf het cadeau laat samenstellen. Dit is uitermate handig wanneer je bijvoorbeeld een kerstpakket of eindejaarsgeschenk cadeau wilt doen aan je personeel of een grotere groep een bedankje wilt geven voor het afgelopen jaar. Door het gebruik van een Kerst cadeaubon kunnen de ontvangers namelijk zelf hun gewenste cadeau uitkiezen waardoor iedereen blij is met zijn kerstgeschenk. Er is een uitgebreid aanbod aan cadeaubonnen waardoor er voor iedereen iets aantrekkelijks tussen zit.

Maak je Kerst cadeaubon persoonlijk

Er wordt vaak gedacht dat het geven van een Kerst cadeaukaart erg onpersoonlijk is maar niets is minder waar. Jij kan er namelijk voor kiezen om een persoonlijk bericht toe te voegen aan je Kerst cadeaubon. Hierdoor kun jij iemand persoonlijk bedanken of een lief bericht toevoegen. Verder kunnen deze cadeaubonnen naar eigen keuze opgewaardeerd worden. Het minimum bedrag dat jij op een Kerst cadeaukaart moet zetten is 10 euro. Verder kan deze opgewaardeerd worden tot een maximum bedrag van 150 euro. Verras vrienden en familie met een van de meest veelzijdige kerstcadeaus!

top 5 aanbieders Cadeau.nl Bekijk deze aanbieder Plantje.nl Bekijk deze aanbieder Whish.nl Bekijk deze aanbieder Kerstwebwinkel.nl Bekijk deze aanbieder Leenbakker.nl Bekijk deze aanbieder