Beauty Geef een beauty cadeaukaart als cadeau Iemand verrass... lees meer
Kerst Geef een kerst cadeaukaart met de Kerst De Kerst is de gezelligste tijd van het jaar. Je eet lees meer
Sport Een sportief cadeau geven met een sport cadeaukaart Niets is fijner voor de actieve en sporti lees meer
Valentijnsdag Verras je valentijn met een valentijn cadeaubon Valentijnsdag staat voor de deur en jij hebt lees meer
Kraamcadeaus De leukste kraamcadeaus Een geboorte is altijd een speciaal moment. Vanzelfsprekend hoort hie lees meer
Tijdschriften Een tijdschriftenbon cadeau doen Vele vrouwen lezen tegenwoordig diverse tijdschriften. Het i lees meer

Huis en tuin

Geplaatst op: 14-08-2018

Verras iemand met een huis en tuin cadeaukaart

Verhuizen en samenwonen zijn twee dingen die er spannend zijn en veel tijd en geld met zich meebrengen. Hierna zal ook een housewarming vaak volgen waar een aantal vrienden en familie voor het eerst het huis of appartement komen bekijken. Maar wat geef je dan cadeau voor zo'n housewarming? Een goede optie is een huis en tuin cadeaukaart!

Groot aanbod aan producten

Het geven van een huis en tuin cadeaubon zorgt ervoor dat de ontvanger een keuze kan maken uit een groot aanbod aan artikelen. Dit kan een keuze zijn uit de nieuwste meubels tot aan trendy woonaccessoires maar ook klusmateriaal en planten worden aangeboden bij vele winkels. Zo kan er bijvoorbeeld inkopen gedaan worden bij de Praxis, Fleurop en Xenos. Deze huis en tuin kadobon is vaak in te leveren bij meer dan 1000 woonwinkels en 150 tuincentra.

Een huis en tuin cadeaukaart voor een nieuwe woning

De ontvanger van zo'n cadeaukaart heeft een erg veelzijdig cadeau dat geheel naar eigen keuze en wens ingevuld kan worden. Daarbij is een huis en tuin cadeaubon een origineel en super leuk cadeau. Deze is verkrijgbaar in vaste bedragen vanaf 10 euro maar je kan ook een cadeaukaart aanschaffen waarbij je zelf de waarde van de kaart opwaardeert. Zo kun jij zelf je eigen budget bepalen en heb je toch een geweldig cadeau dat past bij een housewarming. Door het geven van een huis en tuin kadobon kun jij een kleine bijdrage leveren aan de inrichting van het huis of de tuin van de kersverse nieuwe bewoners!

top 5 aanbieders Cadeau.nl Bekijk deze aanbieder Plantje.nl Bekijk deze aanbieder Whish.nl Bekijk deze aanbieder Kerstwebwinkel.nl Bekijk deze aanbieder Leenbakker.nl Bekijk deze aanbieder