Weekendje weg Een weekendje weg cadeaubon geven Verras iemand eens ... lees meer
Valentijnsdag Verras je valentijn met een valentijn cadeaubon Valentijnsdag staat voor de deur en jij hebt lees meer
Kraamcadeaus De leukste kraamcadeaus Een geboorte is altijd een speciaal moment. Vanzelfsprekend hoort hie lees meer
Sport Een sportief cadeau geven met een sport cadeaukaart Niets is fijner voor de actieve en sporti lees meer
Geslaagd Verras iemand met een geslaagd cadeau Ken je iemand die geslaagd is voor zijn of haar eindexa lees meer
Huis en tuin Verras iemand met een huis en tuin cadeaukaart Verhuizen en samenwonen zijn twee dingen die e lees meer

Hotels

Geplaatst op: 14-08-2018

Laat iemand tot rust komen met een hotel cadeaukaart

Een speciaal cadeau heb je niet zomaar gevonden. Jij wil dit natuurlijk in de puntjes uitwerken. Daarom is het geven van een hotel cadeaubon voor twee personen een uitermate geschikt cadeau. Cadeaukaarten die het erg goed doen zijn bijvoorbeeld de citytrips of een nachtje weg. Jij kan bijvoorbeeld vrienden, familie of kennis verrassen met een trip naar een van de mooie steden in Europa of zelfs een van de mooie plekken in Nederland.

Zelf de bestemming uitkiezen

Doordat jij een hotel cadeaukaart aan iemand cadeau geeft, heeft de ontvanger een grote keuze aan bestemmingen waar ze uit kunnen kiezen. Vaak worden de bestemmingen binnen Nederland of Europa aangeboden. De hotel kadobon wordt normaliter voor twee personen aangeboden zodat de ontvanger met zijn of haar partner of vriendin op pad kan en een nieuwe stad kan ontdekken. Doordat de bestemmingen zo divers zijn, is het geven van een van deze cadeaukaarten ook uitermate geschikt voor ieder type reiziger. Zo worden er vele bestemmingen aangeboden die in grote steden liggen maar je kan mensen ook op pad sturen naar een prachtige bungalow of ander verblijf in de natuur.

Kies het bedrag uit voor je hotel cadeaubon

Een hotelbon cadeau doen heeft nog meer voordelen. Een van de grootste voordelen voor de gever van het cadeau is dat de gever zelf kan bepalen hoeveel geld er op de hotel cadeaukaart komt te staan. Vaak bieden de aanbieders van deze kaarten diverse bedragen aan zodat je zelf uit kunt kiezen bij welk bedrag jij je het fijnste voelt om te geven. Meestal beginnen de cadeaubonnen al bij 20 euro waardoor het voor jou geen drempel wordt om mee te betalen aan een weekendje weg.

Diverse types

Als laatste zijn al deze cadeaukaarten anders. Jij kan er namelijk nog voor kiezen om een hotelbon cadeau te doen waarbij bijvoorbeeld een heerlijke luxe wellness bij zit. Hierdoor zullen de ontvangers van dit cadeau helemaal ontspannen terugkomen van een weekendje weg waardoor ze weer helemaal opgeladen zijn.  Naast de wellness pakketten die je cadeau kan doen, is er ook een keuze die speciaal gericht is op ouders. Hierdoor kunnen kinderen hun ouders ook op een speciale manier verrassen met een hotel kadobon!

top 5 aanbieders Cadeau.nl Bekijk deze aanbieder Plantje.nl Bekijk deze aanbieder Whish.nl Bekijk deze aanbieder Kerstwebwinkel.nl Bekijk deze aanbieder Leenbakker.nl Bekijk deze aanbieder