Tijdschriften Een tijdschriftenbon cadeau doen Vele vrouwen lezen t... lees meer
Kerst Geef een kerst cadeaukaart met de Kerst De Kerst is de gezelligste tijd van het jaar. Je eet lees meer
Restaurant Verras iemand met een restaurant cadeaukaart Wil jij graag iemand bedanken voor de hulp die z lees meer
Beterschap Wens iemand beterschap met een cadeaubon Is er iemand ziek? Dan wil je natuurlijk graag laten lees meer
Valentijnsdag Verras je valentijn met een valentijn cadeaubon Valentijnsdag staat voor de deur en jij hebt lees meer
Verjaardag Een verjaardag cadeaubon geven! Ben je een verjaardag vergeten of heb je geen flauw idee wat lees meer

Bioscoop

Geplaatst op: 14-08-2018

Naar de film met een bioscoopbon

Een bioscoop cadeaukaart is een perfect cadeau wanneer iemand graag naar de bioscoop gaat. Ga naar een spannende thriller, een romantische film, stoere actiefilm of bekijk een leuke animatiefilm. Met een cadeaubon voor de bioscoop zijn de opties eindeloos en zijn er genoeg films die er gekeken kunnen worden!

Een bioscoopbon cadeau doen

Er zijn diverse soorten cadeaubonnen die gebruikt kunnen worden voor een dagje of avond naar de bioscoop te gaan. Zo is er de Nationale Bioscoopbon en het Bioscoopcadeau. Met deze cadeaukaarten kun je bij zowel alle vestigingen van Pathé terecht als andere bioscopen en filmtheaters in Nederland. Online kun je een lijst vinden met alle deelnemende bioscopen zodat je zeker weet dat je de bon in kan leveren bij jouw locale bioscoop. Het geven van een cadeaukaart voor een van de bioscopen is niet alleen leuk om te geven maar je steunt er de culturele sector en kleinere ondernemers ook nog eens mee. Hiermee heb je dus twee vliegen in een klap te pakken!

Combineer een cadeaubon

Tegenwoordig kan een bioscoop cadeaukaart ook gecombineerd worden. Sommige van deze cadeaukaarten hebben namelijk de optie om er ook een popcorn en een drankje bij te krijgen zodat de bioscoop ervaring compleet is. Een cadeaubon voor de bioscoop is op te waarderen in verschillende prijzen. Het minimum bedrag van deze cadeaubonnen start bij 10 euro. De cadeaukaart kun je opwaarderen tot een maximum van 150 euro. Verder maakt het voor de ontvanger niet uit welke film er wordt uitgekozen aangezien de bioscoopbon voor ieder soort film ingezet kan worden.

top 5 aanbieders Cadeau.nl Bekijk deze aanbieder Plantje.nl Bekijk deze aanbieder Whish.nl Bekijk deze aanbieder Kerstwebwinkel.nl Bekijk deze aanbieder Leenbakker.nl Bekijk deze aanbieder